Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Valčík s Bašírem

Valčík s Bašírem
26 %

297  Kč 399 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Začalo to psy. Těch bestií je šestadvacet, každou noc se přeženou městem a štěkají Boazovi pod okny. Alespoň v jeho snu. Boaz se nakonec s touhle noční můrou i s událostmi, které za ní stojí, svěří svému spolubojovníku z libanonské války Arimu Folmanovi. A protože si Ari válku už nijak nevybavuje, rozhodne se svoje vzpomínky s pomocí kolegů veteránů poctivě rekonstruovat… a dostat se až úplně na dno, k masakru v táborech Sabra a Šatíla. Převést tuto zkušenost na filmové plátno bylo jistě náročné (stejnojmenný animovaný dokumentární film získal Zlatý glóbus a nominaci na Oskara), ovšem převod z filmu do komiksové podoby je zcela bezchybný. Výsledkem je strhující rekonstrukce, sonda do nespolehlivé paměti a především působivé odsouzení nesmyslnosti všech válek. Valčík s Bašírem je skutečně originální svou formou i obsahem a zaujme nepominutelné místo mezi velkými svědectvími o válce.
Autor:
Nakladatel: BB/art s.r.o.
ISBN: 978-80-7381-694-0
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Vázaný
Počet stran: 120
Zařazení: autobiografické vzpomínky komiksy Izrael. ozbrojené síly vojáci Folman, Ari, masakr v Sabře a Šatíle (1982 : uprchlické tábory Bejrút (Libanon)
Mohlo by se vám také líbit..