Bylinky, plody a houby
26
%
215 Kč 289 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno,
ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého
bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory
s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských
pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co
všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít
k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště
pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude
kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni.
Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také
čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této
praktické příručce.
Autor: | Eva a Wolfgang Dreyer |
Nakladatel: | Víkend |
ISBN: | 978-80-7433-021-6 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 174 |
Zařazení: | atlasy • léčivé rostliny • fytoterapie • kuchařské recepty • houby |
Další knihy z edice Průvodce přírodou