Bylinky, plody a houby
26
%
215 Kč 289 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno,
ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého
bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory
s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských
pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co
všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít
k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště
pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude
kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni.
Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečně poznáte, ale také
čerstvé a chutně zpracované přinesete na stůl, to najdete v této
praktické příručce.
Autor: | Eva a Wolfgang Dreyer |
Nakladatel: | Vydavatelství VÍKEND s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7433-021-6 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 174 |
Zařazení: | atlasy • léčivé rostliny • fytoterapie • kuchařské recepty • houby |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kváskový chleba - Kváskomanie v Čechá...
Momčilová Pavla
-
Výchova malých psů
-
Zmizelá čarodějka
-
Panika v Ráji
Ulf Blanck
-
Plný batoh pytláckých příběhů II - Př...
Richard Sobotka
-
Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí ...
Eva-Maria Dreyer
-
Do ráje a zpět
Veronika Hutrová
-
Veronika z pískově žlutého domu
Jarmila Dědková
-
Pobřežní piráti
Ulf Blanck
-
Zvířátka vystřihovaná z papíru
Mayumi Jezewski
-
Šumavští rodáci vzpomínají 3
-
Pytláci v Beskydech
Richard Sobotka
-
Holka na útěku
Barbora Robošová
-
Velitel tankových vojsk Wehrmachtu
Hans von Luck
-
Motýlí pokoj
Lucinda Riley
-
Tajemství z Osvětimi
Nina Majewska-Brown