Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Johanka z Arku

Johanka z Arku

136  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Strhující příběh přátelství, odvahy, přesvědčení, víry i zrady vychází tentokrát v oblíbeném komiksovém zpracování. Johanka z Arku byla obdařena věšteckými vizemi, jež ji nabádaly k osvobození Francie od anglických armád. Díky síle své osobnosti i schopnosti předpovídat budoucnost přesvědčila francouzského krále, aby jí svěřil velení francouzských vojsk. Na oplátku pak se skupinkou svých následovníků zlomila moc Angličanů a její přesvědčivost jí zajistila jedno z čelných míst ve francouzské vojenské historii.Od roku 1896, kdy Johanka z Arku od Marka Twaina, autora Dobrodružství Toma Sawyera a Dobrodružství Huckleberryho Finna (oba komiksy vydalo naše nakladatelství) vyšla poprvé, se dočkala řady dalších vydání, což je důkazem, že téma osudové předurčenosti, přátelství i nezištné oběti nepřestává být aktuální ani v moderním světě.
Autor:
Nakladatel: Cosmopolis
ISBN: 978-80-247-3761-4
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 72
Zařazení: biografické romány historické romány publikace pro děti americké romány komiksy Francie literární adaptace křesťanské světice 15. stol.
Mohlo by se vám také líbit..