Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zdravotní nauka 1.díl

Zdravotní nauka 1.díl
8 %

257  Kč 279 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnice je určena především pro žáky a učitele středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče. V textu učebnic prvního až třetího dílu je zpracován teoretický rámec tří vzájemně provázaných problematik: stavby a funkce orgánů zdravého lidského organismu\, vztahu zdraví a nemoci se zaměřením na péči o fyzické a duševní zdraví a se zaměřením na vybrané nemoci se sociálním dopadem\, vztahu mezi prostředím a organismem se zaměřením na hygienu a epidemiologii. Téma uzavírají základy první pomoci a resuscitace. Oproti jiným učebním textům s touto problematikou je téma zpracováno tak, aby se žáci aktivně zapojili jak ve výuce, tak i při domácí přípravě. K tomuto účelu slouží doporučené pracovní manuály s nabídkou cvičení a úkolů korespondujících s obsahem kapitol.
Autor:
Nakladatel: Cosmopolis
ISBN: 978-80-247-3708-9
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 192
Zařazení: učebnice středních škol nemoci sociální práce zdraví a nemoc zdravotně-sociální péče zdravotně-sociální služby
Mohlo by se vám také líbit..