Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mentální postižení v pedagogickém, psychologickém a sociálně–právním kontextu

Mentální postižení v pedagogickém, psychologickém a sociálně–právním kontextu
9 %

389  Kč 429 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace se věnuje oblasti specifik osobnosti žáků a klientů s mentálním postižením a diagnostice těchto oblastí. Vychází ze tří základních stratifikačních systémů, které se nově využívají v oblasti zdravotnictví (MKF – Mezinárodní klasifikace funkčních schopností, disability a zdraví), v oblasti sociálních služeb (SIS – Škála stanovení míry podpory) a pilotážně ve (speciálním) školství a poradenství (KaSPC – Katalog posuzování míry speciálních vzdělávacích potřeb). Čtenář získá přehled o osobnostní struktuře člověka s mentálním postižením a speciálněpedagogické podpoře pro žáky s mentálním postižením, což je nový fenomén v péči o osoby se zdravotním postižením. Kniha je věnována především psychologům, speciálním pedagogům, psychiatrům, sociálním pracovníkům a studentům těchto oborů.
Autor:
Nakladatel: Grada
ISBN: 978-80-247-3829-1
Jazyk : Čeština
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 352
Zařazení: výchova a vzdělávání kolektivní monografie psychodiagnostika mentální retardace sociální péče diagnostika (lékařství) mentálně postižení psychologie handicapu
Mohlo by se vám také líbit..