Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 05.06
PPL Středa 05.06
Osobní odběr Čtvrtek 06.06
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vyléčení rakoviny

Vyléčení rakoviny
21 %

188  Kč 239 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Jen málokterá nemoc vyvolává takové zděšení jako rakovina, jenž je také v České republice druhou nejčastější příčinou úmrtí. Rovněž autor této publikace onemocněl v dětství rakovinou plic a kostí a 'klasická' medicína ho po neúspěšné chemoterapii označila za nevyléčitelného a odepsala,... Světově proslulý autor s praktickými zkušenostmi pacienta uvádí v této knize veškeré současné alternativní léčebné postupy, které mohou vést k vyléčení rakoviny případně i bez doprovodné chemoterapie, radioterapie či chirurgických zákroků, anebo mohou význačným způsobem přispět k vyléčení při souběžné aplikaci s uvedenými 'klasickými' postupy. Nemocný totiž musí mít šanci zorientovat se v přednostech i úskalích veškerých účinných léčebných postupů, protože největší naději na uzdravení má jenom ten pacient, který uvěří v úspěch takové léčby, pro niž se sám rozhodl. V knize jsou uvedeny i kontakty na instituce a odborníky, kteří uváděné alternativní metody s úspěchem používají. A nedejme se mýlit - ony alternativní metody popsané v této knize neaplikují zdaleka jen nějací amatéři, ale především lékaři a vědečtí pracovníci, a výjimku nepředstavují univerzitní profesoři!
Nakladatel: DIALOG knižní velkoobchod a nakladatelství
ISBN: 978-80-86761-72-5
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Vazba: pevná
Počet stran: 286
Zařazení: populárně-naučné publikace onkologičtí pacienti maligní nádorová onemocnění alternativní terapie protinádorová terapie
Mohlo by se vám také líbit..