Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Posvátná rostlinná medicína

Posvátná rostlinná medicína

144  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Lidé používali rostliny v různých historických dobách ke všemu možnému, připravovali z nich pokrmy, medikamenty, zbraně, oblečení, nádoby či přístřeší. Původní obyvatelé nejrůznějších částí světa jsou schopni shromažďovat vědomosti o využití rostlin tak, že s nimi přímo komunikují a uctívají posvátný vztah se světem rostlin. Autor se v knize zabývá starobylým vztahem původních obyvatel a rostlin a zkoumá techniky, které tyto kultury využívají v komunikaci se světem rostlin. Objevuje posvátné dimenze interakcí mezi rostlinami a lidmi – území, kde lidé vnímají rozmluvy rostlin jako projev Ducha. Pro každou léčivou rostlinu, představenou v knize, uvádí léčebné využití, návody na přípravu léků a obřadní prvky jako modlitby a léčivé písně spojené s využitím té či oné rostliny.
Autor:
Nakladatel: Volvox Globator
ISBN: 80-7207-639-6
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 192
Zařazení: populárně-naučné publikace léčivé rostliny fytoterapie šamanismus indiánská magie člověk a příroda posvátné rostliny
Mohlo by se vám také líbit..