Červená řepa mangold a špenát
Sleva až 70% u třetiny knih
Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným
doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale
lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský
boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát.
| Autor: | Margaret Briggs |
| Nakladatel: | Fortuna Libri, spol. s r.o. |
| ISBN: | 978-80-7321-493-7 |
| Rok vydání: | 2009 |
| Jazyk : | Čeština |
| Druh: | Kniha |
| Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
| Počet stran: | 160 |
| Zařazení: | příručky • jídla • kuchařské recepty • dietoterapie • špenát • červená řepa salátová • mangold |
Mohlo by se vám také líbit..
