Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Teo nanácatl Posvátná vizionářská houba

Teo nanácatl Posvátná vizionářská houba
21 %

196  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha poutavě popisuje stavy rozšířeného vědomí a léčivé účinky vizí, které na vlastní kůži zakusili uživatelé těchto psychoaktivních hub působící v různých oborech – od umění až po psychologii. Nabízí informace od přímých účastníků výzkumných projektů, jako byly Harvardský projekt výzkumu psilocybinu, projekt Věznice Concord a projekt Velký pátek. Popisuje, jak se užívání hub s obsahem psilocybinu rozšířilo díky průzkumníkům stavů rozšířeného vědomí z mexických hor do Severní Ameriky, Asie a Evropy. Uvádí také, jak byl psilocybin od šedesátých let využíván v psychoterapii, při rehabilitaci vězňů, podpoře tvořivosti a navozování mystických zážitků, a popisuje výzkum jeho použití při léčbě obsedantně-kompulzivní poruchy. Více než třicet přispěvatelů píše na stránkách této publikace o chemických, biologických, kulturních, psychologických a zážitkových aspektech psilocybinových hub.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství TRITON,s.r.o.
ISBN: 978-80-7387-282-3
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Paperback
Počet stran: 272
Zařazení: populárně-naučné publikace užívání drog psychotropní látky rostlinné drogy halucinogenní houby účinné látky účinky drog
Mohlo by se vám také líbit..