Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

D3A Živá architektura / Airy architecture

D3A Živá architektura / Airy architecture

319  Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Monografie přední pražské architektonické kanceláře, kterou založili Stanislav Fiala, Tomáš Prouza a Jaroslav Zima. Rozhovory a více než 70 realizací i projektů přibližuje vývoj jejich tvorby za posledních 20 let na pozadí celospolečenských, ekonomických a technologických změn. Stanislav Fiala, Tomáš Prouza a Jaroslav Zima začali spolupracovat v roce 1989, o několik let později založili architektonickou kancelář D3A. Patří ke generaci, jejíž profesní start se odehrál v době bezprostředně po Sametové revoluci a která získala mimořádně brzy možnost samostatně navrhovat a realizovat své projekty. Výrazně ovlivnili podobu současné Prahy přestavbou industriálního Smíchova i podobu současné české architektury svým svobodným experimentováním s nejrůznějšími prvky, materiály, prototypy a neortodoxními přístupy ke stavění. Díky jejich rozdílným osobnostem je záběr práce D3A mimořádně zajímavý a široký: od urbanismu a rozsáhlých městských celků přes rodinné domy a interiéry až po scénografii a produktový design. D3A patří mezi špičku současné české architektury, za svou práci obdrželi mnoho domácích i mezinárodních ocenění.
Autor:
Nakladatel: Zlatý řez
ISBN: 978-80-87068-05-2
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 256
Zařazení: obrazové publikace přehledy moderní architektura architektura urbanismus architektonické projekty firmy D3A (firma)
Mohlo by se vám také líbit..