Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zdraví člověka

Zdraví člověka
26 %

272  Kč 369 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Hlavni´m ci´lem mnoha lidi´, kterˇi´ cˇtou knihy S.N.Lazareva a prˇicha´zeji´ na jeho semina´rˇe, je vyrˇesˇit neˇktere´ ze svy´ch proble´mu°. Mnohdy jsou to totizˇ pra´veˇ va´zˇne´ nemoci a proble´my, ktere´ je prˇiva´deˇji´ ke snaze o pochopeni´ toho, co je to zˇivot, k ota´zka´m, v cˇem spocˇi´va´ jeho smysl, zda existuje souvislost mezi minulosti´ a budoucnosti´, zda plati´ takovy´ pojem jako karma, jake´ dopady maji´ lidske´ nerˇesti cˇi jak sve´ nerˇesti odcˇinit. Ne vsˇichni lide´ se ale doka´zˇi´ zorientovat v tak obrovske´m mnozˇstvi´ informaci´, ktere´ k na´m prˇicha´zi´ ze vsˇech stran. 

Soucˇasne´ zdravotnictvi´ v podstateˇ funguje tak, zˇe nemoc buď prˇemeˇni´ na jinou, nebo její akutni´ formu prˇevede do chronicke´. V du°sledku toho cˇloveˇk sice nezazˇi´va´ silne´ utrpeni´, ale nemoc nikam nezmizi´.
Sergej N. Lazarev objevil, že vyléčit se je mozˇne´ skrze pochopeni´. Kdyzˇ cˇloveˇk porozumí za´konům byti´ a uveˇdomi´ si, co je skutečně dobre´ a co sˇpatne´, pak nemoc zmizi´ sama od sebe.

Pochopeni´ le´cˇi´ le´pe nezˇ le´ky.

Vesmírné zákony a principy, jejichž znalost opravdové pochopení přináší, jsou popsány v této knize.
 

Autor:
Nakladatel: Amaratime s.r.o.
ISBN: 978-80-906389-3-8
Rok vydání: ENG-
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..