Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Halík Tomáš CD

Halík Tomáš CD
28 %

122  Kč 169 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Prof. PhDr. Tomáš Halík, Th.D., (1948) je vzděláním filozof, sociolog, teolog a religionista. Za totality byl činný v náboženském a kulturním disentu, nyní působí jako profesor FF UK, farář Akademické farnosti v Praze a prezident České křesťanské akademie, člen Evropské akademie věd a umění. Po roce 1989 podnikl studijní a přednáškové cesty po všech šesti kontinentech, byl hostujícím profesorem na prestižních zahraničních univerzitách. Je nositelem mezinárodních ocenění za zásluhy o šíření tolerance a duchovní svobody, expertem v oblasti mezináboženského a mezikulturního dialogu. Jan Pavel II. ho jmenoval konzultorem Papežské rady pro dialog s nevěřícími a Benedikt XVI. monsignorem (čestným papežským prelátem). Jeho knihy a články vycházejí ve významných nakladatelstvích v řadě světových jazyků. Doma i v zahraničí získal prestižní ceny za literaturu. Výbor z textů, které jsou nahrány na CD, pořídil prof. Tomáš Halík na jaře roku 2010.
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
ISBN: 978-80-7367-740-4
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Zařazení: autobiografické vzpomínky spiritualita stát a církev intelektuální život katolicismus katoličtí kněží křesťanství a společnost církevní život intelektuálové postmoderní společnost kompaktní desky
Mohlo by se vám také líbit..