Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Neurochirurg

Neurochirurg
21 %

137  Kč 174 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

FASCYNUJĄCA DOKŁADNOŚĆ I RELACJA Z TEGO, CO DZIEJE SIĘ NA SALI OPERACYJNEJ. ŚWIETNA KSIĄŻKA Z LITERATURY FAKTU O TEMATYCE MEDYCZNEJ!
Istnieją dwa sposoby na otwarcie głowy dziecka: elegancki i na szybko. Ja zazwyczaj golę włosy, nacinam skórę skalpelem a potem wypalam sobie drogę do kości za pomocą elektrycznego żegadła. Jest to powolna, precyzyjna metoda, która niemal nie pozostawia blizny, ale zajmuje dość dużo czasu. Czasu, którego jak przypomina mi ciągły sygnał alarmu na monitorze pracy serca nie mam.
W swojej pasjonującej i chwilami rozdzierającej serce książce, Jayamohan opisuje wzloty i upadki pracy na sali operacyjnej. Neurochirurg opowiada o tym, jak znajduje w sobie siłę do dalszej pracy. Chociaż los nie raz rzuca go na kolana, zawsze podnosi się po porażce i stawia czoło kolejnemu wyzwaniu.
NEUROCHIRURG JEST ŻYWYM, PASJONUJĄCYM OPISEM PRACY I ŻYCIA JAYAMOHANA. TO PORTRET CZŁOWIEKA ZDETERMINOWANEGO, ABY OCALIĆ TAK WIELE ISTNIEŃ, JAK TYLKO TO MOŻLIWE.

Autor:
Nakladatel: Storybox
ISBN: 9788382332759
Rok vydání: 2021
Jazyk : Polština
Vazba: Etui
Mohlo by se vám také líbit..