Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bruder Minibagr CAT

Bruder Minibagr CAT

633  Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Bruder Minibagr CAT  Bruder Minibagr CAT je vybaven spoustou funkčních prvků, což je pro značku Bruder typické. Bagr má pohyblivé pásy i rameno se lžící. Nahoru a dolů můžete hýbat také nahrnovačem v přední části minibagru. Pro správnou manipulaci při bagrování je kabina minibagru otočná. Do detailu propracovaný model minibagru CAT nesmí chybět žádnému malému staviteli. Umožněte svému synovi stát se opravdovým bagristou a zažít spoustu stavitelské zábavy. Než se postaví dům, je třeba vybagrovat podklad pro základy. Už máte hotovo? Tak přichází na řadu další stavební stroje a nákladní auta, která přivezou další materiál potřebný pro dokončení stavby.  Hlavní vlastnosti:

\n spousta funkčních prvkůpohyblivé pásy i rameno se lžíciotočná kabina\n Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každé dítě je nadšené z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax, Profi série a Mini série.
Nakladatel: Bruder
ISBN: 4001702024567
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..