Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bruder Volný čas Jeep Wrangler

Bruder Volný čas Jeep Wrangler

682  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Bruder - Volný čas - Jeep Wrangler

\n

Luxusní model terénního vozu Jeep Wrangler Rubicon rozzáří oči každého chlapce. Tento model vyniká velmi detailním a kvalitním zpracováním, vyveden je v měřítku 1:16. Kromě skvělého vzhledu však nadchne i zábavnými funkcemi - je možné jej řídit pomoci prodlouženého volantu, má otevírací všechny dveře a disponuje i tažným zařízením, díky němuž k němu lze připojit přívěsy značky Bruder. Pro dokonalý požitek ze hry do něj dítě může umístit až čtyři figurky z edice Bworld.

\n

Vlastnosti:

\n

Otevírací střecha\nŘízení pomocí prodlouženého volantu (součástí balení)\nVšechny dveře lze otevřít\nOtevírací kapota\nTažné zařízení\nOdnímatelná zadní sedadla\nKompatibilní až se čtyřmi figurkami Bworld\nVyrobeno v Německu\nParametry:

\n

Měřítko: 1:16\nRozměry: 32,9 x 14,4 x 14,2 cm\nMateriál: ABS plast\nVýrobce: Bruder\nDoporučený věk: 3+

\n

Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství  jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každý kluk je nadšený z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax,  Profi série a Mini série.\n 

Nakladatel: Bruder
ISBN: 4001702025250
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..