Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bruder Set komunal s figurkou

Bruder Set komunal s figurkou
5 %

243  Kč 256 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Bruder - Set komunal s figurkou

\n

Drobné úklidové práce na stavbách zajistí set Bruder 62130 s figurkou a příslušenstvím. Figurka Bruder má pohyblivé končetiny, do kterých může uchopit různé nářadí Bruder, např. kolečko, koště a lopatu z této sady.\nRozšiřte svůj stavební Bruder svět o další zajímavou postavičku Bruder s příslušenstvím a užijte si ještě více zábavy.

\n

Materiál: ABS plast\nVýška: 10,6 cm\nVýrobce: Bruder\nZemě původu: Německo

\n

Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství  jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každý kluk je nadšený z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax,  Profi série a Mini série.

Nakladatel: Bruder
ISBN: 4001702621308
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..