Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bruder Čelní nakladač Schäffer s kleštěmi pro manipulaci s balíky

Bruder Čelní nakladač Schäffer s kleštěmi pro manipulaci s balíky
9 %

348  Kč 382 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Nakladač Bruder 02192 je věrnou kopií skutečného nakladače Schäffer, vyrobenou v měřítku 1:16. Nakladač Schäffer 2192 má funkční rameno se lžící, profilované pneumatiky z měkkého plastu a řiditelnou přední nápravu. Součástí balení jsou kleště, díky kterém lze nakladač přestavět na manipulátor s balíky (1 balík je součástí balení). Čelní nakladače Schäffer jsou používány v zemědělství, stavitelství i zahradnictví. V jakém odvětví jej budete využívat vy?

\n

V balení modelu Bruder 2192 najdete nakladač se lžící, kleštěmi pro manipulaci s balíky a 1 balík.

\n

K nakladači Schäffer 2630 Bruder 2192 si můžete pořídit spoustu přílušenství a figurky Bruder a užít si tak ještě více zábavy.

\n

Měřítko: 1:16\nMateriál: ABS plast\nZemě původu: Německo

\n

Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství  jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každý kluk je nadšený z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax,  Profi série a Mini série.

Nakladatel: Bruder
ISBN: 4001702021924
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..