Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bruder LAND ROVER DEFENDER s figurkou myslivce, psa a příslušenstvím

Bruder LAND ROVER DEFENDER s figurkou myslivce, psa a příslušenstvím
11 %

820  Kč 925 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Bruder LAND ROVER DEFENDER s figurkou myslivce, psa a příslušenstvím  Bruder 2587 Land Rover Defender, figurka myslivce a Německého ovčáka. Každý myslivec potřebuje kvalitní a spolehlivé auto, kterým se dostane všude, kam potřebuje a to je právě Land Rover Defender. Nepostradatelným, věrným přítelem a spolehlivým společníkem je pro myslivce také jeho čtyřnohý kamarád Německý ovčák. To vše najdete v balení modelu Bruder 2587 Land Rover Defenderr. Praktický Land Rover Bruder 2587 jistě využije každý, kdo potřebuje čas od času přepravit menší náklad, například krmivo pro zvířata nebo klec se svým čtyřnohým přítelem. Teréňák Bruder 02587 má střešní nosič, otevírací dveře i kapotu, řiditelnou přední nápravu (i prodlouženým volantem, který je součástí balení) a místo za volantem je přizpůsobeno figurkám Bruder BWORLD. Ve výbavě sady Bruder 02587 nechybí klec pro bezpečnou přepravu myslivcova psa a miska na pití, aby čtyřnohý přítel netrpěl žízní. Součástí balení jsou další doplňky jako např. puška, dalekohled, nůž a postroj pro psa. Pořiďte si k modelu Bruder 2587 další příslušenství Bruder a užijte si ještě více zábavy.  Hlavní vlastnosti:

\n figurka myslivcefigurka Německého ovčákastřešní nosičotevírací dveře i kapota říditelná přední nápravaklec a miska na pití pro psapuška, dalekohled, nůžpostroj pro psa\n Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každé dítě je nadšené z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax, Profi série a Mini série.
Nakladatel: Bruder
ISBN: 4001702025878
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..