Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bruder Traktor NEW HOLLAND T7.315 s čelním nakladačem

Bruder Traktor NEW HOLLAND T7.315 s čelním nakladačem
11 %

834  Kč 936 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Bruder Traktor NEW HOLLAND T7.315 s čelním nakladačem  Nepostradatelným pomocníkem každého malého zemědělce je traktor. Co třeba New Holland? Traktor Bruder 03121 s nakladačem je samozřejmě vybaven spoustou zajímavých funkčních prvků, např. otevíracími dveřmi kabiny, otevíracím krytem motoru, řiditelnou přední nápravou a to i pomocí prodlouženého volantu a také funkčním čelním nakladačem. Další zajímavou funkcí jsou sundavací kola. Bruder 3121 traktor New Holland T7.315 s čelním nakladačem je propracovaný do posledních detailů a je věrnou kopií svého skutečného vzoru. Doplňte svůj nový traktor Bruder 03121 New Holland o další příslušenství Bruder nebo o figurky BWORLD a zažijte tak ještě více zábavy. Podívejte se na další novinky Bruder a rozšiřte svou sbírku modelů Bruder o další traktory Bruder nebo další zajímavé modely Bruder. Hlavní vlastnosti:

\n spousta zajímavých funkčních prvkůotevírací dveře kabinyotevírací kryt motoruprodloužený volant pro snadné řízeníplně funkční čelní nakladač\n Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každé dítě je nadšené z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax, Profi série a Mini série.
Nakladatel: Bruder
ISBN: 4001702031213
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..