Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bruder Jeep Wrangler Rubicon Policie

Bruder  Jeep Wrangler Rubicon Policie
11 %

820  Kč 925 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Bruder Jeep Wrangler Rubicon Policie s figurkou je novinkou roku 2015. Bruder Jeep Wrangler Rubicon je věrnou kopií opravdového Jeepu s velmi detailně propracovaným modelem motoru a z části zasklenou kabinou řidiče. Jeep má sundavací dvoudílnou střechu, odnímatelná zadní sedadla a odpruženou přední i zadní nápravu. Lze jej řídit pomocí přídavného volantu s delším ramenem, který se zasune do stávajícího volantu a tím se velmi usnadňuje ovládání vozu. Má otvíratelné všechny boční i zadní dveře a kapotu - lze nahlédnout na blok motoru. Součástí vozu je figurka policisty v uniformě, kterému nechybí opasek s obuškem, pistole, baterka, pouta a vysílačka. Jeep Wrangler Rubicon disponuje univerzálním funkčním majákem se 4 zvuky - zvuk motoru, policejní sirény, sirény hasičů a tónem výstrahy. Kompatibilní s figurkami Bworld.

\n

Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství  jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každý kluk je nadšený z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax,  Profi série a Mini série.

\n

 

Nakladatel: Bruder
ISBN: 4001702025267
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..