Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Žít svobodně je umění

Žít svobodně je umění
14 %

213  Kč 249 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Svědectví cizince o normalizační každodennosti Československa. Jedná se o deníkové záznamy setkávání s československou nekomunistickou intelektuální elitou, kterou jezdila autorka, paní Rosalyne Chenu, během normalizace podporovat. Na svých čtyřech cestách v průběhu 60. - 80. let se zde setkala například s Václavem Černým, Bedřichem Fučíkem, Janem Vladislavem či Janem Patočkou. Svědectví cizince o normalizační každodennosti Československa. Jedná se o deníkové záznamy setkávání s československou nekomunistickou intelektuální elitou, kterou jezdila autorka, paní Rosalyne Chenu, během normalizace podporovat. Na svých čtyřech cestách v průběhu 60. - 80. let se zde setkala například s Václavem Černým, Bedřichem Fučíkem, Janem Vladislavem či Janem Patočkou.
Autor:
Nakladatel: Jitro
ISBN: 80-86985-04-0
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Počet stran: 282
Zařazení: disent deníky Československo reportáže komunistický režim cizinci intelektuálové kultura a politika mezinárodní pomoc Fondation pour une entraide inte
Mohlo by se vám také líbit..