Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 23.05
PPL Čtvrtek 23.05
Osobní odběr Pátek 24.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Fakta a dojmy: Psychoanalytikův malý průvodce rodným krajem Sigmunda Freuda

Fakta a dojmy: Psychoanalytikův malý průvodce rodným krajem Sigmunda Freuda
12 %

352  Kč 399 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Pražský psychoanalytik Václav Buriánek uspořádal knihu Fakta a dojmy jako výroční sborník k příležitosti 150. výročí narození zakladatele psychoanalýzy Sigmunda Freuda. Ke vzniku publikace mimo jiné přispěli členové České psychoanalytické společnosti a moravští historikové. Tento netradiční průvodce Freudovým rodným krajem spojuje dostupné, ale dosud izolované historické a národopisné informace s psychoanalytickými interpretacemi a bohatým obrazovým materiálem. Výsledná mozaika faktů a dojmů vypovídá o možných vlivech Freudova rodiště (v nejširším slova smyslu) na jeho niterné zkušenosti a budoucí tvořivost. Kniha se soustředí na Freudův pobyt v Příboře, na jeho vztah k rodnému městu a na vztah Příborských a většinové kultury ke slavnému rodákovi.
Autor:
Nakladatel: Triton
ISBN: 978-80-7254-930-6
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 320
Zařazení: 19. stol. sborníky každodenní život 19.-20. stol. psychoanalýza psychoanalytici Freud, Sigmund, Příbor (Česko)
Mohlo by se vám také líbit..