Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pátek 10.05
PPL Pátek 10.05
Osobní odběr Pondělí 13.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dělník na vinici

Dělník na vinici
8 %

119  Kč 129 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor předkládá poutavý portrét nového papeže – jeho dětství a mládí, kariéru, víru, priority – a vymezuje hlavní problémy, které Benedikta XVI. čekají. Tato kniha (na rozdíl od papežova vlastního životopisu) zahrnuje i římská léta Josepha Ratzingera, tedy dobu, na jejímž počátku se stal kardinálem a během níž vykonával náročnou a v mnoha ohledech nevděčnou funkci prefekta Kongregace pro nauku víry. Greg Watts není historik ani politolog, jeho pohled na papeže je pohledem novináře. Přínos knihy pro českého čtenáře spočívá mimo jiné v tom, že zachycuje a třídí nejdůležitější události hýbající světovým katolicismem v posledních desetiletích dvacátého století. Především by však tato publikace měla provokovat k zájmu o vlastní texty současného papeže, které nabízejí myšlenkovou jasnost, hloubku a široký rozhled po záležitostech světové církve.
Autor:
Nakladatel: Karmelitánské nakladatelství
ISBN: 80-7195-067-x
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 96
Zařazení: biografie 20.-21. stol. 21. stol. papežové katolicismus křesťanství a společnost učení katolické církve katoličtí teologové 21. století
Mohlo by se vám také líbit..