Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 18.04
PPL Čtvrtek 18.04
Osobní odběr Pátek 19.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Duce a kacíř

Duce a kacíř
18 %

295  Kč 360 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Benito Mussolini je jedním z nejznámějších diktátorů 20. století. V českém prostředí je obecná znalost o něm zaměřena téměř výhradně na jeho činnost až od druhé poloviny 30. let a jeho vztah k českým zemím před jeho nástupem k moci v roce 1922 je pak věcí zcela neznámou. Tato publikace se snaží být doplněním této historické mezery. Kniha pojednává o Mussoliniho mládí se zaměřením na jeho literární a žurnalistickou činnost. Benito Mussolini je jedním z nejznámějších diktátorů 20. století. V českém prostředí je obecná znalost o něm zaměřena téměř výhradně na jeho činnost až od druhé poloviny 30. let a jeho vztah k českým zemím před jeho nástupem k moci v roce 1922 je pak věcí zcela neznámou. Tato publikace se snaží být doplněním této historické mezery. Kniha pojednává o Mussoliniho mládí se zaměřením na jeho literární a žurnalistickou činnost.
Autor:
Nakladatel: L. Marek
ISBN: 80-86263-82-7
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 400
Zařazení: biografie 20. stol. studie politici komentovaná vydání husitství politické dějiny 14.-15. stol. Hus, Jan, křesťanští reformátoři fašisté křesťanství a společnost literární činnost kulturní vlivy (české)
Mohlo by se vám také líbit..