Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Pařížská manželka

Pařížská manželka
8 %

137  Kč 149 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Úžasná kniha o  Hadley a Ernestovi Hemingway  Pařížská manželka napsala  Paula McLain. Dychtivost počínající lásky, proplétání citů a vztahů i bolest nečekaného, leč nevyhnutelného rozchodu, to všechno se vine příběhem manželství Hadley Richardsonové s Ernestem Hemingwayem. Na počátku je to jen mladík se sžíravou touhou uchopit mnohotvárnost světa a přetavit ji do slov, trpící děsivými nočními můrami z války a mučivou nejistotou. Poválečná Paříž je uvítá svými kavárničkami, uměleckými salony a nekonečnými večírky. Ernestovo ego trpí nedostatkem uznání, ale přesto hltá život naplno, fascinován jím stejně jako smrtí – na stránkách svých děl i v krvavé býčí aréně, kam se vrací, i když už se mu všechno hroutí pod rukama. Jejich divoká, bytostná láska jako by strávila sama sebe a dospěla k hořkému, přesto však osvobozujícímu konci. „‘Přeji si, abych byl zemřel dřív, než jsem miloval někoho jiného než ji‘,“ napsal Hemingway o své Hadley. Stejná hořkosladká touha prostupuje i románem.  
Autor:
Nakladatel: Metafora, spol. s r. o.
ISBN: 978-80-7359-311-7
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 368
Zařazení: biografické romány americké romány 20. stol. američtí spisovatelé manželky spisovatelů Mowrer, Hadley Hemingway,
Mohlo by se vám také líbit..