Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Afrika, má láska

Afrika, má láska
19 %

201  Kč 249 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Corinna žije spokojeně se svou již dospělou dcerou Napirai, jejímž otcem je někdejší masajský náčelník, ve Švýcarsku, ale ví, že Keňa navždy zůstane její velkou láskou a druhým domovem. Napirai oslavila 20. narozeniny a Corinna touží dceři konečně představit zemi, v níž leží její kořeny, seznámit ji s vlastním otcem, babičkou a nevlastními sourozenci. Napirai však stále ještě váhá… Corinna mezitím podnikne dvouměsíční cestu po severní Namibii, nějaký čas stráví v Keni, kde chce poznat život obyvatel v nairobských slumech a seznámit se s činností dobročinných organizací, jež se snaží tamním lidem pomáhat a změnit jejich osud k lepšímu. A pak dostane vřelý dopis od švagra Jamese, což je poslední impuls k tomu, že se Napirai rozhodne navštívit Barsaloi a poznat svou africkou rodinu.
Autor:
Nakladatel: Knižní klub
ISBN: 978-80-249-1899-0
Vazba: Vázaný
Počet stran: 264
Zařazení: 20.-21. stol. každodenní život autobiografické příběhy cesty a pobyt ženy 21. stol. cestopisné příběhy Hofmann, Corinne, švýcarské příběhy (německy) Masajové 21. století Himba (etnická skupina)
Mohlo by se vám také líbit..