Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Úsměvy i vrásky Standy Procházky

Úsměvy i vrásky Standy Procházky
7 %

336  Kč 361 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Se Standou Procházkou ji napsal zkušený autor publikací o dechové a lidové hudbě Milan Koukal. Z Koukalovy tvorby připomeňme knihu Sága rodu Vejvodů (2005), obsáhlou encyklopedickou publikaci o historii a současnosti naší dechové hudby Dechovka (2007) či titul Života román textaře Ladislava Jacury aneb Už, kamarádi, pomalu stárnem (2009). Kniha poutavě přibližuje celý dlouhý, plodný a úspěšný jednadevadesátiletý život zpěváka Standy Procházky. Zaujme i bohatým obrazovým, dokumentačním a fotografickým materiálem. Zpěvákovým velkým přítelem se stal Karel Gott, s nímž Standa Procházka od roku 1958 působil v koncertní kavárně Vltava. Vzpomíná však i na jiné známé osobnosti – Járu Kohouta, Vlastu Buriana, Jaromíra Vejvodu, Karla Vacka, Josefa Stelibského, Jaroslava Štercla, Inku Zemánkovou, Hanu Vítovou a mnohé další.
Autor:
Nakladatel: Argentum
ISBN: 978-80-904717-0-2
Vazba: Vázaný
Počet stran: 166
Zařazení: autobiografické vzpomínky vzpomínky jubilejní publikace hudební život populární hudba lidoví zpěváci estrádní umělci dechová hudba lidová hudba