Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Milénium, Stieg a já

Milénium, Stieg a já
24 %

174  Kč 229 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Životní příběh Stiega Larssona Chcete vědět, co stojí v pozadí veleúspěšné trilogie Stiega Larssona? V zasvěceném pohledu jeho životní družky působí Milénium jako cosi mnohem víc než jen světoznámý bestseller. Je to alegorie nikdy neutuchajícího boje za morálku a spravedlnost — za hodnoty, o něž Stieg celý život usiloval. Eva Gabrielssonová nám prozradí, jak Milénium vzniklo. Ty knihy jsou pro ni symbolem celého jednoho života a jedné životní lásky. Ale vážou se k tomu i různé zlé okamžiky. Ten poslední je všeobecně známý: Eva se nikdy nestala Stiegovou zákonitou manželkou, a když zemřel, byla připravena o veškeré dědictví. Stále však bojuje za to, aby jí bylo přiznáno morální právo na Milénium i na soubor Larssonových politických textů.
Autor:
Nakladatel: Host
ISBN: 978-80-7294-517-7
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 240
Zařazení: 20.-21. stol. vzpomínky 20. stol. literární náměty literární inspirace Larsson, Stieg, švédští spisovatelé švédská próza
Mohlo by se vám také líbit..