Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Léta legionů

Léta legionů
18 %

83  Kč 100 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Román Léta legionů pojednává o bratrech Langerových, zejména o dramatiku Františkovi a chasidsky zaměřeném Jiřím. Románové dění vytváří nejen vztahy mezi oběma bratry, ale především dobová atmosféra od sklonku 19. století až po začátek dvacátých let 20. století. V Letech legionů se čtenář setká nejen se známými jmény z kulturního světa, ale také s dobovými událostmi. V románu vedle bratrů Langerových vystupují i Jaroslav Hašek, Viktor Dyk, Josef Váchal, Rudolf Medek, Tomáš Masaryk, Franz Kafka, Max Brod a řada dalších. Z významných společenských a dobových událostí je zachycena činnost Haškovy Strany mírného pokroku v mezích zákona, první světová válka a sibiřská anabaze našich legií. František Všetička tímto svým románem navazuje na svá předchozí biografická díla – na román Před branami Omegy, zobrazující životní osudy Jakuba Arbesa, a na Daleký dům, podávající životní příběh Viktora Dyka.
Autor:
Nakladatel: Filip Tomáš - Akropolis
ISBN: 978-80-7304-154-0
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 192
Zařazení: biografické romány Česko Praha (Česko) Židé 19.-20. stol. kulturní život první světová válka (1914-1918) chasidismus zahraniční vojenské jednotky Langer, Jiří, Langer, Josef,
Mohlo by se vám také líbit..