Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Takový byl Karel Gott: Rok poté, Nejslavnější český zpěvák očima 45 přátel a kolegů

Takový byl Karel Gott: Rok poté, Nejslavnější český zpěvák očima 45 přátel a kolegů
31 %

262  Kč 379 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Takový byl Karel Gott: Rok poté

\n

Nejslavnější český zpěvák očima 45 přátel a kolegů

\n

Rok 2020 změnil Česko i celý svět k nepoznání… Karel Gott nezažil pandemii covidu-19, zavřená divadla, zrušená vystoupení, nošení roušek, sociální distanc… I v tom měl vlastně tento milovník života, přátel a své profese štěstí – dokud mohl, bylo mu dopřáno dělat svou práci naplno. Prožil plodný, umělecky a lidsky plný život, jaký by mu mohl leckdo závidět. Viděl a zažil toho tolik, na co by jiným nestačilo několik životů. Jeho popularita dosáhla výšin a nezná hranic.

\n

Tako kniha je oslavou života Karla Gotta. Klíčové osobnosti z jeho okolí v ní hovoří o svých zkušenostech a zážitcích s milovaným zpěvá-kem. V bilancování života a přínosu nenahraditelného umělce se rok po jeho smrti připojilo 10 dalších hvězd z jeho bezprostřední blízkosti. Jsou to pohledy intimní, zasvěcené, unikátní, se vzpomínkami smutnými i veselými.

\n

Přidávají se tak k první části rozhovorů, které vznikly na jaře roku 2019, před Mistrovými narozeninami, a byly vydány v publikaci z Edice Blesk, nazvané Náš Karel. Další osobnosti pak o zpěvákovi hovořily krátce po jeho smrti. Poslední soubor rozhovorů se realizoval v létě roku 2020, když se blížilo první výročí odchodu Karla Gotta. V ruce držíte rozšířené, doplněné a sebrané vydání všech rozhovorů, tak, jak ještě nebyly zveřejněny.

Autor:
Nakladatel: CZECH NEWS CENTER
ISBN: 978-80-87033-93-7
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 288
Mohlo by se vám také líbit..