Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rocková kniha mrtvých

Rocková kniha mrtvých
8 %

328  Kč 358 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Co spojuje hvězdná jména Hendrix, Joplinová, Morrison, Presley, Lennon, Cobain a Garcia? Tragika jejich předčasných úmrtí. Právě tajemné okolnosti smrti rockových celebrit zaujaly Davida Comforta, aby se znovu ponořil do jejich osudů a pokusil se osvětlit jejich smrt. Navzdory jeho pátrání zůstávají některé otázky stále nezodpovězeny, jako například: Jakou roli sehráli manažer a přítelkyně při Hendrixově smrti a jejím následném zastírání? Jaké byly skutečné okolnosti skonu Jima Morrisona? Proč měl Kurt Cobain pro Courtney Love větší cenu mrtvý než živý? Proč se John Lennon odhodlal k plavbě přes Bermudský trojúhelník, kde málem zahynul v bouři, jen aby byl krátce nato zastřelen? Co to bylo za „zázračnou“ drogu, jež dohnala nemocného Elvise k sebevraždě?
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství JOTA s.r.o.
ISBN: 978-80-7217-742-4
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 414
Zařazení: biografie osobnosti literatura faktu 20. stol. rockoví hudebníci rockoví zpěváci nevyjasněná úmrtí rockové zpěvačky
Mohlo by se vám také líbit..