Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

František Janeček Motocyklový král

František Janeček Motocyklový král
12 %

335  Kč 379 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Poutavě napsaná a zároveň fakty nabitá kniha o životě známého vynálezce a podnikatele Ing. Františka Janečka (1878–1941) přináší mnoho dosud neznámých poznatků o jeho pracovním i osobním životě. Ze synka venkovského sedláka z východních Čech se Janeček postupně vypracoval na uznávaného prvorepublikového vynálezce a podnikatele, který proslul výrobou zbraní a motocyklů Jawa. Jeho životním osudem se stalo neustálé zkoušení něčeho nového a vylepšování stávajícího; ne nadarmo se proto jeho slévárně říkalo „slévačská univerzita“. Jak se mu tuto vlastnost podařilo skloubit s podnikáním, jak se vyrovnal s nástrahami konkurence a doby, v níž žil, ale také s úskalími rodinného života? Odpovědi na tyto i další otázky naleznete právě v této monografii.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 978-80-204-2327-6
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem matná
Počet stran: 328
Zařazení: biografie 19.-20. stol. objevitelé a vynálezci podnikatelé technici zbrojní průmysl motocyklový průmysl Janeček, František,
Mohlo by se vám také líbit..