Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Mýtus zvaný Stínadla

Mýtus zvaný Stínadla

407  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy! Sedmdesát let od vydání Foglarova prvního stínadelského románu přichází na knižní pulty unikátní publikace, která živým, a přesto faktografickým způsobem odhaluje odpovědi na základní otázky, na něž se marně snažilo najít odpověď několik generací chlapců a děvčat: Kde byla tajemná čtvrť zvaná Stínadla? Existoval skutečně chlapecký klub Rychlé šípy? Existovali nebezpeční Vontové? A kdo byl Jan Tleskač? A je opravdu možné sestrojit létající kolo? Kniha bezpochyby zaujme všechny příznivce tvorby Jaroslava Foglara. Unikátní informace, které kniha obsahuje, však budou zajímat i badatele specializované na národopis, historii Prahy a dějiny každodennosti. V knize najdete i desítky unikátních fotografií a obrazových reprodukcí. Součástí knihy je i rozsáhlý poznámkový aparát a bibliografický přehled.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství NZB
ISBN: 978-80-904272-2-8
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 238
Zařazení: populárně-naučné publikace 20. stol. Foglar, Jaroslav, česká literatura Josefov (Praha, Česko) Staré Město (Praha, Česko) dobrodružná literatura literární místopis židovská ghetta literární inspirace Rychlé šípy (literární postavy)
Mohlo by se vám také líbit..