Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 13.10
PPL Pondělí 13.10
Osobní odběr Úterý 14.10
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Enzymes in Food Processing

 Enzymes in Food Processing
9 %

1490  Kč 1 638 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Explores extensive changes in the use of enzymes as well as the discovery of new enzymes and their uses. This book includes a history of the role of enzymes in food processing, enzyme characterization, a discussion of different classes of enzymes including lipases and proteases, commercial enzyme production, and the processing of particular foods.
Nakladatel: Elsevier Science Publishing Co Inc
ISBN: 9780125136303
Rok vydání: 1993
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 480
Mohlo by se vám také líbit..