Enzymes in Food Processing
9
%
1490 Kč 1 638 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Explores extensive changes in the use of enzymes as well as the discovery of new enzymes and their uses. This book includes a history of the role of enzymes in food processing, enzyme characterization, a discussion of different classes of enzymes including lipases and proteases, commercial enzyme production, and the processing of particular foods.
Nakladatel: | Elsevier Science Publishing Co Inc |
ISBN: | 9780125136303 |
Rok vydání: | 1993 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 480 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Český jazyk Přehled středoškolského u...
Drahuše Mašková
-
Dějiny českého a československého prá...
Karel Malý
-
Přijímací zkoušky na vysokou školu Če...
Marie a kol. Čechová
-
Dějiny angloamerického práva
Jan Kuklík; Radim Seltenreich
-
Terminologiae medicae IANUA
Martin Vejražka
-
Základy společenských věd III.díl
Jaroslava Pešková
-
Stručné dějiny latinské literatury st...
Nechutová Jana, Stehlíková Dana,
-
Deutsch als Fremdsprache
Ahrenholz, Bernt
-
Economy in English
-
Odmaturuj! z německého jazyka 2
Šárka Mejzlíková
-
Střecha nad hlavou
-
Lingvodidaktické problémy výuky odbor...
Helena Hasilová
-
Designing Science Presentations
David Levithan
-
PEM Water Electrolysis
Bessarabov, Dmitri (Director, DST National Center of Competence, HySA Infrastructure, North-West University and CSIR, So
-
Mathematical Methods for Physicists
Arfken, George B. (Miami University, Oxford, Ohio, USA); Weber, Hans J. (University of Virginia, USA); Harris, Frank E.
-
Plant Systematics
Simpson, Michael K.