Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Humans, Animals, and the Craft of Slaughter in Archaeo-Historic Societies

 Humans, Animals, and the Craft of Slaughter in Archaeo-Historic Societies

2548  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Situating the relationship between practice, practitioner, and commodity resonates with the large body of scholars interested in food production, assembly, consumption, and the craft of cuisine. The book uses butchery as a point of departure for discussing the changing historical relationships with animal utility, symbolism, and meat consumption.
Autor:
Nakladatel: Cambridge University Press
ISBN: 9781108428804
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..