Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Čekání na spoušť

Čekání na spoušť
32 %

223  Kč 329 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Román v osmi příbězích o špatných rozhodnutích, nepochopení i naději

\n

Prožít lidský život znamená i hledat smysl v každodennosti. Nejen skrze duchovní naplnění či osvobozující zkušenost, ale také uprostřed ubíjející všednosti, kdy jsme konfrontováni s našimi blízkými; s těmi, které milujeme, i s těmi, kteří nám ublížili. Jenže zkušenosti, emoce, gesta i vyřčená slova se možná až příliš často míjejí, a namísto pochopení se množí křivdy, bílá místa a bolest. Každé takové míjení je však zároveň výzvou — k empatii a snad i odpuštění.

\n

Povídkový román Čekání na spoušť Lidmily Kábrtové je kronikou takového míjení, prostírající se na ploše sedmdesáti let. Kniha v koncentrované podobě ohledává, jak zdánlivě nedůležitá rozhodnutí jedněch působí na životy druhých a jak se nenápadná událost může dotknout někoho, o kom to vůbec netušíme. Každá z hlavních postav Čekání na spoušť vypráví z vlastní perspektivy, každá se snaží dodat svému příběhu smysl. A přestože nalézání jedněch je často ztrácením druhých, nikdy není pozdě na smíření a odpuštění. Přinejmenším vůči sobě samým.

\n
Autor:
Nakladatel: HOST - vydavatelství, s.r.o.
ISBN: 978-80-275-0793-1
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 199
Mohlo by se vám také líbit..