Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 13.05
PPL Pondělí 13.05
Osobní odběr Úterý 14.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Novinářem v Brně

Novinářem v Brně
11 %

143  Kč 160 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Sborník Novinářem v Brně zachycuje život v brněnských redakcích a lidí kolem nich. Brno bývalo kulturním centrem a mělo vyspělou novinovou a časopiseckou produkci. Leckteré významné osobnosti se v Brně objevily proto, že přišli pracovat do redakce zdejších periodik. Ve sborníku najdete texty, které líčí, co to obnášelo, co to znamenalo být ve své době novinářem v Brně. Současní autoři pojímají příspěvky velmi osobně, ale nevyhýbají se sociolkulturním a politickým souvislostem, ani úvaze, kam spěje současná žurnalistika. Sborník Novinářem v Brně zachycuje život v brněnských redakcích a lidí kolem nich. Brno bývalo kulturním centrem a mělo vyspělou novinovou a časopiseckou produkci. Leckteré významné osobnosti se v Brně objevily proto, že přišli pracovat do redakce zdejších periodik. Ve sborníku najdete texty, které líčí, co to obnášelo, co to znamenalo být ve své době novinářem v Brně. Současní autoři pojímají příspěvky velmi osobně, ale nevyhýbají se sociolkulturním a politickým souvislostem, ani úvaze, kam spěje současná žurnalistika.
Autor:
Nakladatel: Moravskoslezský kruh
ISBN: 978-80-254-9623-7
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Počet stran: 213
Zařazení: sborníky vzpomínky články 19.-20. stol. kulturní život žurnalistika novináři Brno (Česko) masmédia a společnost periodika
Mohlo by se vám také líbit..