Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Papuánská Velká noc

Papuánská Velká noc
5 %

141  Kč 149 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Druhý z cestovních deníků redaktora Radia Proglas Filipa Breindla. Papuánská Velká noc připomíná cestu do Oceánie, kde dokumentoval činnost katolických misionářů ve státě Papua-Nová Guinea. Čtenářům přibližuje, jak se hlásání evangelia spojuje s pomocí ve vzdělávací, zdravotnické a sociální oblasti a líčí oslavu Velikonoc v ostrovní provincii Východní Nová Británie, kde společenství věřících prožilo oslavu Zmrtvýchvstání v kulise činné sopky. Publikaci doplňuje obrazová příloha, mapy a základní údaje o oceánské zemi. Druhý z cestovních deníků redaktora Radia Proglas Filipa Breindla. Papuánská Velká noc připomíná cestu do Oceánie, kde dokumentoval činnost katolických misionářů ve státě Papua-Nová Guinea. Čtenářům přibližuje, jak se hlásání evangelia spojuje s pomocí ve vzdělávací, zdravotnické a sociální oblasti a líčí oslavu Velikonoc v ostrovní provincii Východní Nová Británie, kde společenství věřících prožilo oslavu Zmrtvýchvstání v kulise činné sopky. Publikaci doplňuje obrazová příloha, mapy a základní údaje o oceánské zemi.
Autor:
Nakladatel: Cesta
ISBN: 978-80-7295-132-1
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Počet stran: 176
Zařazení: deníky fotografické publikace cestopisy cesty a pobyt 21. stol. Papua-Nová Guinea křesťanští misionáři církevní život katolické misie Katolická církev. misijní činnost 2001-2010 21. století dokumentaristé církevní školy
Mohlo by se vám také líbit..