Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Sedmilhářky 3DVD

Sedmilhářky 3DVD
14 %

170  Kč 199 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Nápadité temně komediální drama Sedmilhářky s držitelkami Cen Akademie® Reese Witherspoon (Walk the Line) a Nicole Kidman (Hodiny) v hlavních rolích přinášejí příběh o vraždě a utrpení, společenském mýtu o dokonalosti a o rozporech ukrytých za idealizovanou fasádou manželství, sexu, rodičovství a přátelství. V dalších rolích hrají Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Adam Scott, Zoë Kravitz a Laura Dern.Minisérii Sedmilhářky natočenou podle stejnojmenného knižního bestselleru režíroval kandidát na Cenu Akademie® Jean-Marc Vallée (Klub poslední naděje), scénář napsal nositel ceny Emmy® David E. Kelley (Ally McBealová).

Disk 101 Někdo je mrtvýScénář David E. KelleyRežie Jean-Marc Vallée02 Odpovědné mateřstvíScénář David E. KelleyRežie Jean-Marc ValléeDisk 203 Žít si svůj senScénář David E. KelleyRežie Jean-Marc Vallée04 Šťouchnutí a rányScénář David E. KelleyRežie Jean-Marc Vallée05 Když už tě jednou kousneScénář David E. KelleyRežie Jean-Marc ValléeDisk 306 Horoucí láskaScénář David E. KelleyRežie Jean-Marc Vallée07 Dostaneš, co potřebuješScénář David E. KelleyRežie Jean-Marc ValléeO SedmilhářkáchPrůvodce epizodami
Autor:
Nakladatel: Magic Box
ISBN: 8595165363579
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Mohlo by se vám také líbit..