Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Český jazyk a komunikace pro SŠ 2

Český jazyk a komunikace pro SŠ 2

891  Kč 899 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Průvodce pro učitele k učebnicové sadě Český jazyk a komunikace pro střední školy – 2. díl bude opět zpracován formou učitelské knihy a bude tak důležitým a praktickým pomocníkem pro učitele při práci se sadou. V první části průvodce se tradičně vyučující seznámí s podrobným popisem struktury celé učebnicové sady a dalšími náměty na práci s ní. Tato část obsahuje i koncepční podklady pro tvorbu Školního vzdělávacího programu pracujícího s učebnicovou sadou Český jazyk a komunikace pro střední školy – 2. díl pro potřeby středních odborných škol a pro potřeby gymnázií včetně návrhů časového rozvržení učiva do jednoho školního roku. Největším přínosem pro vyučující jistě bude průvodce jednotlivými kapitolami učebnice a pracovního sešitu. Tato část bude obsahovat všechny relevantní strany učebnice a pracovního sešitu doplněné po stranách komentáři obohacujícími výklad, odkazujícími na ostatní části sady či doporučenou literaturu. Všechny úkoly ze stran učebnice a pracovního sešitu jsou v této části průvodce vyřešeny a případně obsahují další rozšíření a náměty na další práci. Vyučující tedy nebudou muset listovat ve více publikacích, ale naleznou všechny potřebné materiály na jednom místě.
Nakladatel: Didaktis spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7358-174-9
Rok vydání: 2011
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 168
Zařazení: čeština učebnice středních škol pracovní sešity metodické příručky jazyková výuka stylistika komunikační dovednosti
Mohlo by se vám také líbit..