Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nová čítanka 3 pro střední školy

Nová čítanka 3 pro střední školy
10 %

125  Kč 140 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Čítanka z edice NOVÁ LITERATURA má za úkol prohloubit probírané učivo a umožnit tak studentům podrobněji se seznámit s literární tvorbou jednotlivých autorů. Kromě rozsáhlého množství textů, v nichž jsme se snažili co nejlépe vystihnout styl každého autora, obsahuje čítanka také doplňující otázky. Ty mají studenty motivovat k vlastnímu kritickému myšlení, samostatnému formulování závěrů, zařazování poznatků do širších souvislostí mimo jiné i rozvíjením mezipředmětových vztahů. Nová čítanka byla sestavena s ohledem na katalog požadavků ke státní maturitní zkoušce.

\n

V souladu s RVP ZV

\n

Nová čítanka je vhodná také k přípravě na maturitu.\nNa její tvorbě se podílel kolektiv zkušených autorů a pedagogů za odborné spolupráce s doc. Mgr. Radkem Malým, Ph.D.\nRespektuje různost typů škol.\nVyužívá literární teorii k analýze textu a jeho interpretaci. Pracovní učebnice zaměřená na porozumění a práci s textem.\nMnožství textů ke čtení během celého školního roku.

\n

U některých autorů mají studenti možnost zhodnotit jejich dílo v různých etapách jejich uměleckého vývoje nebo porovnat jejich tvorbu prostřednictvím odlišných literárních žánrů, kterým se tito autoři věnovali. Čítanka také umožňuje zmapovat některá zásadní společenská témata napříč literární historií.

\n

Obsah:

\n

Úvod\nSvětová poezie na začátku 20. století\nČeská moderna a dekadence\nGenerace buřičů\nSvětová próza a drama od první do konce druhé světové války\nČeská poezie od první do konce druhé světové války\nČeská próza a drama od první do konce druhé světové války

Autor:
Nakladatel: TAKTIK
ISBN: 978-80-7563-315-6
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 96
Mohlo by se vám také líbit..