Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nová literatura pro 4.ročník SŠ - učebni

Nová literatura pro 4.ročník SŠ - učebni
16 %

184  Kč 219 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Učebnice kromě výkladového textu a nejrůznějších zajímavostí ze života spisovatelů obsahuje také ukázky vybraných literárních děl a otázky usnadnující jejich rozbor. Grafické zpracování ulehčuje orientaci v učebních materiálech a napomáhá lepšímu zapamatování probírané látky. Každá kapitola je ukončena shrnutím a opakovacím testem k prověření znalostí. Nová edice učebnic a pracovních sešitů reaguje na poptávku pedagogů po sestavení učebních materiálů, které by odpovídaly jejich požadavkům a praxi. Zároveň vychází z potřeby studentů najít odpovídající publikaci, která by jim studium literatury usnadnila a zatraktivnila.

\n

V souladu s RVP.

\n

Edice Nová literatura je vhodná také k přípravě na maturitu\nNa její tvorbě se podílel kolektiv zkušených autorů a pedagogů za odborné spolupráce s doc. Mgr. Radkem Malým, Ph.D.\nRespektuje různé typy škol\nVyužívá literární teorii k analýze textu a jeho interpretaci\nObsahuje slovník literárních pojmů a přehled žánrů\nJe propojena s filmem, hudbou, architekturou i malířstvím\nPracovní sešit obsahuje kapitoly:\nSvětová literatura od konce 2. světové války do současnosti\nČeská poezie od konce 2. sv. války do konce 50. let 20. století\nČeská próza od konce 2. sv. války do konce 50. let 20. století\nČeská poezie od 60. let 20. století do roku 1989\nČeská próza a drama od 60. let 20. století do roku 1989\nČeská literatura od roku 1989 do současnosti

Autor:
Nakladatel: TAKTIK
ISBN: 978-80-7563-302-6
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 120
Mohlo by se vám také líbit..