Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cyklistické maso v České kotlině

Cyklistické maso v České kotlině
15 %

331  Kč 389 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Ve světě se jezdí spousta extrémních cyklistických akcí. I u nás se jezdí závody, které dávají lidskému životu jiný rozměr, závody, při kterých se člověk dostává do jiné dimenze. Několik dní nonstop jízdy beze spánku, s minimem jídla, zato s halucinacemi a v bolestech. Jen on, kolo, příroda, její krásy a stupňující se souboj únavy s vůlí.

Nová kniha Milana Silného popisuje nejdobrodružnější cyklistické akce u nás. Uchopte spolu s ním řídítka, usaďte se do sedla, zařaďte lehké převody a vydejte se na trasy, které jsou nezapomenutelným dobrodružstvím a hlubokým zážitkem. Vydejte se na akce, které jsou plné poznávání sebe sama, svého vlastního já, kdy sestoupíte na samotné dno fyzických schopností i psychické odolnosti. Zažijete chvíle, při nichž je člověku největším soupeřem on sám, jeho lenost, pohodlnost, obavy, strach a slabá vůle. Promažte řetěz, odemkněte vidlici, nasaďte přilbu, rozsviťte čelovku a povolte brzdy.
Vítejte na startu.
Pozor!
Vyrážíme!
Autor:
Nakladatel: Cykloknihy
ISBN: 9788087193327
Jazyk : Čeština
Vazba: Vázaný
Počet stran: 248
Zařazení: deníky autobiografické vzpomínky terénní cyklistika cyklisté cyklistické závody
Mohlo by se vám také líbit..