Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Nejkrásnější cesty, které byste měli podniknout

Nejkrásnější cesty, které byste měli podniknout
12 %

527  Kč 599 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha popisuje textem i obrazem 30 nejzajímavějších turistických tras na světě, které by každý měl alespoň jednou v životě absolvovat. Kromě známých evropských destinací (Dolomity, Amalfi, norské Lofoty, španělská Andalusie, kláštery v Meteoře apod.) obsáhne kniha i další proslulé trekingové trasy (Kilimandžáro, Inka Trail v Peru, národní park Yellowstone v USA, Darjeeling Tea trek v Indii), pokročilým cestovatelům představuje i méně známá místa, jako jsou Morne Trois Pitons v Dominikánské republice, Dogon Tribes na Mali či Routeburn Track na Novém Zélandu. Každá z popisovaných tras se dá absolvovat během dvoutýdenní dovolené. Nejsou zde vybrány jen trasy pro zdatné dobrodruhy, najdeme tu i pohodlnější výlety, jako je cesta amsterdamskými kanály či přechod Anglie na jihozápadním pobřeží.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 978-80-204-1828-9
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 256
Zařazení: populárně-naučné publikace architektonické památky fotografické publikace turistické zajímavosti přírodní památky
Mohlo by se vám také líbit..