Sedm způsobů jak se radovat z jídla
17
%
415 Kč 499 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a luštěnin.
Autor: | Michal Hugo Hromas |
Nakladatel: | XYZ |
ISBN: | 9788075978820 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 288 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Plané rostliny
Claus Caspari; Gertrud Scherf
-
Továrna na sny
Petr Cífka, Václav Rybář, Matěj Svoboda
-
Sexy dorty
Josef Maršálek
-
Gianluigi Buffon: superman Gigi
Zdeněk Pavlis
-
Podobenství o Františku Vláčilovi
Šárka Horáková
-
Manuel Neuer: Nejlepší brankář světa
Schulze, Dietrich
-
Tři muži v automobilu
Miroslav Macek
-
Jakubův cestovní deník 3
Jakub Čech
-
Poslední dny Johna Lennona
James Patterson
-
Slovník cizích slov do kapsy
Kolektiv
-
Relikviář svatého Maura
Vladimír Liška
-
Menšík
Jaroslav Kříženecký
-
Lukáš Krpálek: Cesta na Olymp
Martin Jaroš
-
Jan Koller: pohádka o Honzovi
David Šváb
-
Ester Ledecká
Roman Smutný
-
Kaskadér aneb jak dobýt Hollywood
Martin Jaroš