Bioactive Compounds in Foods
86
%
352 Kč 2 461 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This text examines bioactive compounds as food is processed - covering a wide range of products and examining the response to many different processing operations in regard to positive or negative effects on health.
Nakladatel: | Oxford University Press Inc |
ISBN: | 9780841237650 |
Rok vydání: | 2002 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 272 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Na vandru
Karel Vojtěch Rajlich
-
Českobudějovicko II.
Daniel Kovář
-
Der Baum des Reisenden
Fermor, Patrick Leigh
-
Stále vztyčuji totemy
Ivan Makásek
-
Na toulkách s kreslířem
Křemeček Ivan
-
In Marokko
Wharton, Edith
-
Das eingeschossige Amerika
Il'f, Ilja
-
Die skandinavische Acht
Erdmann, Wilfried
-
Mein Weg durch Himmel und Höllen
David-Neel, Alexandra
-
Reportage Namibia
Poser, Fabian von
-
Die Wiederentdeckung des Gehens beim ...
Rosenlöcher, Thomas
-
Russische Reise
Steinbeck, John
-
John F. Kennedy
Robert Dallek
-
From Neuron to Brain
Nicholls John G. a kolektiv
-
The Last Ghetto
Hajkova, Anna (Associate Professor of Modern European Continental History, Associate Professor of Modern European Contin
-
The Great Conversation
Lane, Belden C. (Professor Emeritus, Theological Studies, St. Louis University)