Bioactive Compounds in Foods
3104 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
This text examines bioactive compounds as food is processed - covering a wide range of products and examining the response to many different processing operations in regard to positive or negative effects on health.
| Nakladatel: | Oxford University Press Inc |
| ISBN: | 9780841237650 |
| Rok vydání: | 2002 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Hardback |
| Počet stran: | 272 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jedenáct 11
Lauren Myracle
-
Třináct 13
Lauren Myracle
-
Dvanáct 12
Lauren Myracle
-
Čtrnáct 14
Myracleová Lauren
-
Gamby
Miroslav Tuščák
-
Orloj bláznů
Miroslav Tuščák
-
Páté indigo
Miroslav Tuščák
-
Rabúni
Miroslav Tuščák
-
City
Martin Žemlička
-
Rum s příchutí Coca-Coly
Olga Provazníková
-
Jak andělům zlomit křídla
Veronika Hutrová
-
Čarodějky ze Sáby
Miroslav Tuščák
-
John F. Kennedy
Robert Dallek
-
The Napoleonic Wars
Mikaberidze, Alexander
-
From Neuron to Brain
Nicholls John G. a kolektiv
-
The Surprising Science of Meetings
Rogelberg, Steven G. (Professor of Management and Psychology; Professor of Organizational Science; Director, Organizatio
