Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 03.04
PPL Středa 03.04
Osobní odběr Čtvrtek 04.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Validating Preventive Food Safety and Quality Controls

Validating Preventive Food Safety and Quality Controls
18 %

2854  Kč 3 469 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Preface Introduction Chapter 1. Background: Understanding common and assignable causes, laws, and costs Chapter 2. Teams and teamwork for validating preventive food safety and quality control Chapter 3. Environmental monitoring and sampling Chapter 4. Developing a preventive controls plan: Food safety and quality Chapter 5. Preventive system data analysis strategies for common and assignable causes Chapter 6. Preventing cross-contamination through the supply chain Chapter 7. Supplier preventive controls and solutions Chapter 8. Cycle time analysis in preventive food safety and quality control practices Chapter 9. Other critical preventive control issues, concepts and validation concerns Chapter 10. Step-by-step implementation of your valid food safety and quality preventive control system Chapter 11. Case study Chipotle: Common cause failures Index
Autor:
Nakladatel: Academic Press
Rok vydání: 2017
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback / softback
Počet stran: 350
Mohlo by se vám také líbit..