Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Emerging Nanotechnologies in Food Science

Emerging Nanotechnologies in Food Science
10 %

3661  Kč 4 084 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
1. Concepts of Nanotechnology 2. Advances in Food Nanotechnology 3. Small Solutions to Large Problems? Nanomaterials and Nanocomposites in Effluent, Water, and Land Management 4. Analysis of Nanomaterials in Food 5. Bioavailability of Nanomaterials and Interaction With Cells 6. Microbiological Toxicity of Nanoparticles 7. Polymer Nanocomposites for Food Packaging 8. Coatings and Inks for Food Packaging Including Nanomaterials 9. Ensuring Food Safety: General Principles for Safeguarding What You Eat Including the Role of Food Labels 10. Critical Review of Relevant Recent Patent Applications Related to the Use of Nanotechnology in Food
Autor:
Nakladatel: Elsevier Books
Rok vydání: 2017
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 236
Mohlo by se vám také líbit..