Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 30.05
PPL Čtvrtek 30.05
Osobní odběr Pátek 31.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Za zrcadlem

Za zrcadlem
14 %

137  Kč 160 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

 Kniha, která se vám dostává do rukou je jako labyrint, jehož uličky vás provedou různými životními oblastmi a křižovatkami, na kterých se lehce může ocitnout každý z nás.
Člověk mnohdy prochází natolik extrémními zkušenostmi, že by se jim nejraději vyhnul, ovšem kdyby to šlo. Mnohým "vyvoleným" to však není dovoleno a to často již od dětství. A právě tito lidé byli mimo jiné autorčinou značnou inspirací v postupném sepisování zejména první kapitoly o vztazích. Dále zde autorka čerpala ze své téměř pětadvacetileté badatelské činnosti o duševní podstatě člověka a samozřejmě také z vlastních zkušeností.

První kapitola pojednává o hlubších a skrytých souvislostech mezilidských vztahů v lásce, manželství i mimo něj, o rodičích a dětech, a také o kuriozitách v odlišnosti pojetí vnímání reality u muže a ženy.
Kapitola druhá provází čtenáře současnými společenskými poměry a obecně jejich zasahováním do našich životů.
Kapitola třetí pak obsahuje existenční a teologicko-filozofické úvahy o smyslu a roli člověka v rámci jeho pozemských možností.

 

Autor:
Nakladatel: Nakladatelství Oftis
ISBN: 978-80-7405-425-9
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 144
Mohlo by se vám také líbit..