Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zpracování ryb

Zpracování ryb

471  Kč 475 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Informace z oblasti zpracování ryb s ohledem na podmínky získání certifikátů EU. Věnuje se přepravě tržních sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervaci rybího masa, technologickým linkám na zpracování ryb, výrobkům ze sladkovodních ryb, zřizování zpracoven ryb atd. Součástí publikace jsou citace příslušné legislativy. Publikace je určena nejen studentům rybářské školy, ale i provozovatelům zpracoven ryb.
Autor:
Nakladatel: INFORMATORIUM, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7333-094-1
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 300
Zařazení: učebnice středních škol rybí maso zpracování masa
Mohlo by se vám také líbit..